Bon Bon Club

Ne dorim să celebrăm frumosul!

Petrecere Corporate

La Bon Bon Club & Events începe povestea voastră…
iar noi suntem aici pentru a vă transpune dorințele și visele în realitate.

Bon Bon Club & Events se pliază perfect pe nevoile clienților ce doresc să își impresioneze oaspeții și să le ofere cel mai bun tratament, fiind alegerea perfectă de organizare a evenimentelor corporate.
În acest sens, vă garantăm că reușim de fiecare dată să punem la punct toate detaliile pentru a obține rezultatul dorit, inclusiv prin prisma bunei colaborări dintre personal și compania organizatoare.

760

Echipa noastră este pregatita să înțeleagă dorințele și ideile clientului când vine vorba de evenimente corporate, reușind astfel să le aplice cu ușurință în evenimentele solicitate, petreceri de firmă, lansări de produse sau servicii, simpozioane, team building-uri, conferinte, coffee break-uri, aniversări de firmă, ziua porților deschise, inaugurări, petreceri de Craciun, petreceri de Revelion, pool party.

760

Tratăm fiecare detaliu cu delicatețe și potrivim fiecare aspect până la perfecțiune. Totul pentru ca voi să aveți parte de o zi de neuitat. Iar cum nunta voastră este unică, la fel sunt și serviciile noastre!

760

Ca organizator, puteți opta pentru una din cele două săli ale clubului pe care le punem la dispoziție, fiecare dintre acestea având un design elegant, potrivit pentru evenimentele de acest tip.
Și cum petrecerile corporate de Crăciun sunt un moment mult așteptat de colegi, clienți și colaboratori, dar și o provocare pentru organizatori, am creat o ofertă variată și diferite pachete de băuturi, în funcție de preferințe, ce pot fi, bineînțeles, personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră.

760